BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Jeżeli kocioł pracuje nieprawidłowo – opisz problem tutaj.

BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez maniusia22@ » 27 Lip 2016, 20:57

Witam!mam piec ksw 18 master.dzis mam z nim problem pokazuje mi BŁĄD BRAK TRANSMISJI.CO MOZE BYC TEGO POWODEM.Z GÓRY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ
maniusia22@
 
Posty: 1
Rejestracja: 27 Lip 2016, 20:54

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez PEREKO » 28 Lip 2016, 14:50

Witam

Proszę o kontakt z serwisem:

Serwis
kom. 604 953 459
PEREKO
 
Posty: 736
Rejestracja: 07 Paź 2010, 08:30

Fuzzy logic

Postprzez Robert123 » 02 Paź 2016, 10:52

Mam piec ksr beta plus 25kw czy są dla tego pieca dostepne algorytm fuzzy logic, jak tak jak go mozna czy wogole mozna aktywować bez przyjazdu serwisanta, pozdrawiam.
Robert123
 
Posty: 12
Rejestracja: 02 Paź 2016, 10:11

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez PEREKO » 04 Paź 2016, 11:32

Algorytm Fuzzy logic można uruchomić w sterownikach EcoMAX 350 poprzez wpisanie kodu 4096 w ustawieniach serwisowych i wybranie palnika 26kW.
PEREKO
 
Posty: 736
Rejestracja: 07 Paź 2010, 08:30

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez Robert123 » 04 Paź 2016, 17:06

Mam sterownik ecoMAX 910R1,przepraszam za niepodanie seri sterownika dziękuje.
Robert123
 
Posty: 12
Rejestracja: 02 Paź 2016, 10:11

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez PEREKO » 05 Paź 2016, 07:26

W ecoMAX 910R jest tak samo wchodzimy do ustawień serwisowych i wpisujemy kod 4096.
PEREKO
 
Posty: 736
Rejestracja: 07 Paź 2010, 08:30

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez Robert123 » 05 Paź 2016, 16:54

Witam ponownie nie mam 26kw mam 27 tznPSQ27 moze byc z gury dziękuje za pomoc jestem poczatkujacym uzytkownikiem tego typu pieca prosze o wyrozumiałość ))
Robert123
 
Posty: 12
Rejestracja: 02 Paź 2016, 10:11

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez Robert123 » 06 Paź 2016, 17:09

sory to rodzaj palnika i to rynnowego czy jakoś tak,26kw nie mam(((
Robert123
 
Posty: 12
Rejestracja: 02 Paź 2016, 10:11

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez PEREKO » 07 Paź 2016, 13:07

W kotłach KSP 26 i KSP 27 jest ten sam palnik PSQ27 dlatego w obu kotłach można wybrać te same ustawienia KSP 26. Problemem może być natomiast to iż sterownik może posiadać starą wersję oprogramowania gdzie nie było wpisanych wszystkich mocy.
W takim przypadku można się zwrócić do firmy Plum o uaktualnienie.
PEREKO
 
Posty: 736
Rejestracja: 07 Paź 2010, 08:30

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

Postprzez Robert123 » 07 Paź 2016, 16:02

Dziękuje za pomoc pozdrawiam.
Robert123
 
Posty: 12
Rejestracja: 02 Paź 2016, 10:11


Wróć do Problemy eksploatacyjne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Zarządzaj profilem

Zaloguj się

Kto jest na forum

Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 5 minut)
Najwięcej użytkowników (89) było obecnych 07 Maj 2012, 17:19

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość