Strona 1 z 1

BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 27 Lip 2016, 20:57
przez maniusia22@
Witam!mam piec ksw 18 master.dzis mam z nim problem pokazuje mi BŁĄD BRAK TRANSMISJI.CO MOZE BYC TEGO POWODEM.Z GÓRY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 28 Lip 2016, 14:50
przez PEREKO
Witam

Proszę o kontakt z serwisem:

Serwis
kom. 604 953 459

Fuzzy logic

PostWysłany: 02 Paź 2016, 10:52
przez Robert123
Mam piec ksr beta plus 25kw czy są dla tego pieca dostepne algorytm fuzzy logic, jak tak jak go mozna czy wogole mozna aktywować bez przyjazdu serwisanta, pozdrawiam.

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 04 Paź 2016, 11:32
przez PEREKO
Algorytm Fuzzy logic można uruchomić w sterownikach EcoMAX 350 poprzez wpisanie kodu 4096 w ustawieniach serwisowych i wybranie palnika 26kW.

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 04 Paź 2016, 17:06
przez Robert123
Mam sterownik ecoMAX 910R1,przepraszam za niepodanie seri sterownika dziękuje.

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 05 Paź 2016, 07:26
przez PEREKO
W ecoMAX 910R jest tak samo wchodzimy do ustawień serwisowych i wpisujemy kod 4096.

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 05 Paź 2016, 16:54
przez Robert123
Witam ponownie nie mam 26kw mam 27 tznPSQ27 moze byc z gury dziękuje za pomoc jestem poczatkujacym uzytkownikiem tego typu pieca prosze o wyrozumiałość ))

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 06 Paź 2016, 17:09
przez Robert123
sory to rodzaj palnika i to rynnowego czy jakoś tak,26kw nie mam(((

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 07 Paź 2016, 13:07
przez PEREKO
W kotłach KSP 26 i KSP 27 jest ten sam palnik PSQ27 dlatego w obu kotłach można wybrać te same ustawienia KSP 26. Problemem może być natomiast to iż sterownik może posiadać starą wersję oprogramowania gdzie nie było wpisanych wszystkich mocy.
W takim przypadku można się zwrócić do firmy Plum o uaktualnienie.

Re: BŁĄD BRAK TRANSMISJI

PostWysłany: 07 Paź 2016, 16:02
przez Robert123
Dziękuje za pomoc pozdrawiam.